El passat dissabte es va celebrar l’Assemblea General Ordinària dels membres de la Germandat de la Santíssima Trinitat en la qual es van votar diversos punts relacionats amb els projectes desenvolupats per la nova Junta entre els quals es troba el projecte d’inserció sociolaboral anomenat “Revivim l’Ermita” i que va ser aprovat per majoria.

Amb aquesta aprovació la Junta ja pot començar els tràmits per fer pública una oferta de treball per contractar una persona amb discapacitat per fer-se càrrec del servei d’atenció al visitant. Segons les previsions de la Junta, de cara a l’agost ja hi podria haver algú cobrint aquesta plaça.

ÀUDIO: La secretaria de la Germandat de la Santíssima Trinitat, Núria Giné, explica els següents passos del projecte

El projecte contempla poder contractar una persona amb discapacitat durant 8 hores a la setmana per encarregar-se de l’atenció al visitant de l’ermita de forma compartida amb els voluntaris de l’entitat i un tècnic encarregat de les tasques de treball de suport.

Ara, els membres de la Germandat busquen poder adherir-se a subvencions en aquesta línia, tot i que destaquen la dificultat de poder accedir a la majoria d’ajuts per la quantitat de documents i premisses que es demanen.