L’Hoquei Casal l’Espluga s’ha alçat com a guanyador aquest diumenge del 10è Campionat de Catalunya en categoria Benjamí, ho ha fet en imposar-se al Club Patí Congrés en un partit reeixit fins a últim moment, on finalment l’equip amfitrió s’ha coronat guanyador amb 8 gols, contra els 5 del contrincant. És la primera vegada a la història que l’Espluga guanya un campionat de Catalunya.

D’aquesta manera va quedar guanyador del Campionat l’Hoquei Casal l’Espluga, seguit del Club Patí Congrés i de l’Unió Esportiva d’Horta A.

ÀUDIO: L’entrenador de l’equip de l’Hoquei Casal l’Espluga, Carles Creus, destaca el joc de l’equip

Els partits van començar divendres a la tarda al Pavelló d’Esports David Rovira i Minguella amb 4 partits la primera jornada, i 20 més partit entre dissabte i diumenge. L’Hoquei Casal l’Espluga va jugar el seu primer partit dissabte a les 11 contra el CHP Sant Feliu A i un segon partit dissabte a les 3 de la tarda contra el CP Vic A.

La semifinal la va jugar l‘Hoquei Casal l’Espluga contra el Club Patí Blanes Atlètic quedant 5 a 0 i classificant-se així per la final de les 7 de la tarda contra el Club Patí Congrés. En aquesta final cal destacar els 7 gols d’Àlex Gutiérrez Astor i el gol de Martí Pérez Borges, que van fer pujar el marcador fins a 8.

ÀUDIO: Els jugadors de l’equip de l’Hoquei Casal l’Espluga expliquen les sensacions viscudes durant la final

Retransmissió completa de la final del Campionat d’Hoquei Patins de l’Espluga

Galeria d’Imatges de la final del Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins Benjamí

Imatges realitzades per Eva Bonet