La Mostra de Dansa d’aquest diumenge al Teatre del Casal es va cloure amb la presentació de qui serà la substituirà la directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí, Jèssica Estadella, durant la seva baixa de maternitat. Jeanette Moreno serà l’encarregada d’organitzar el curs vinent i també preparar les coreografies que aniran a concurs en els pròxims campionats després de les vacances.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga desvela qui serà la seva substituta

El curs 2021-2022 es va acomiadar amb les coreografies de tots els alumnes del centre, incloses les 25 coreografies de les 19 alumnes que han concursat en campionats de tot l’estat durant aquest curs, guanyant nombroses medalles i reconeixements.  Aquest és el primer any que un total de tres coreografies del centre seran presents a la final del Mundial WorldCup.

Enguany el Festival de Dansa habitual ha sigut substituït per una Mostra de Dansa, ja que després de dos anys d’inactivitat a causa de la Covid-19 i la situació d’inestabilitat en la direcció durant aquest any es va apostar per un format menys rígid on tots els alumnes van poder mostra el que havien après durant el curs.

De cara al curs vinent totes les classes continuaran amb normalitat i la directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Jèssica Estadella, s’anirà incorporant a la mecànica del curs de cara al segon trimestre, després de completar la seva baixa de maternitat.

Galeria d’imatges de la Mostra de Dansa 2021-2022

Imatges realitzades per Eva Bonet