El curs vinent s’estrenarà a l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí amb dos nous cursos: un taller de batucada i classes per nadons. En realitat, en el primer cas ja es va intentar iniciar l’any anterior tot i que finalment no es va omplir el grup, en el segon cas abans de la Covid-19, en cursos anterior, ja s’havia fet aquesta activitat, que torna després de la millora de la situació pandèmica.

ÀUDIO: La directora de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí, Sara Hernández, explica les activitats

Durant els tallers de batucada, que s’iniciaran el curs 2022-2023, es reballaran els ritmes brasilers, es coneixeran els instruments típics d’aquesta modalitat, la dansa i la musicalitat. No cal experiència prèvia per poder-se apuntar. Es farà una classe amb portes obertes el proper 13 de juny a les 7 de la tarda per donar a conèixer l’activitat. Cal fer inscripció prèvia a través del correu emme@esplugadefrancoli.cat.

ÀUDIO: El professor encarregat del taller de batucada, Òscar Ribera, detalla l’activitat

En el cas del curs de música per a bebès es dividirà en dues seccions, de 10 mesos a 2 anys i de 2 a 3 anys. Durant les classes es treballaran melodies sense lletra i es desenvoluparà l’oïda dels més petits, sempre amb acompanyament dels pares. Per aquesta activitat s’ha programat una primera classe oberta el 22 de juny. Cal fer inscripció prèvia a través del correu emme@esplugadefrancoli.cat.

ÀUDIO: La professora encarregada de les classes de música per bebès, Maria José Ortega, explica l’activitat