La sisena edició del concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer es va celebrar aquest cap de setmana a Vimbodí i Poblet amb un total de 34 pintors i pintores participants. El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, ha lliurat 2.300 euros en premis, repartits entre quatre guardons generals i el premi especial «Vila vidriera», per a obres que incloguessin alguna referència a la tradició vidriera d’aquest municipi de la Conca de Barberà.

Els premiats d’aquest any han estat Diego Vallego Garcia, d’Àvila, Castella i Lleó (1r premi, dotat amb 700€); Joan Carles Pérez Sullà, de Torrefarrera, Segrià (2n premi, dotat amb 500€), Antonio Mariscal Luque, de Sant Joan de Vilatorrada, Bages (3r premi, dotat amb 300€) i Antonino Mestieri Garcia, de Valls, Alt Camp (4rt premi, dotat amb 100€). Pel que fa al premi especial ‘Vila vidriera’ (dotat també amb 700€), ha estat per a Aida Mauri Crusat, de Moià, Moianès.  

Pel que fa al jurat, ha estat format per Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona; Francesc Farré, fundador de l’escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet; Torrents Potau, neta del pintor Joan Potau i Martell; i Rosa Palau, regidora d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.