Aquest estiu se celebrarà una nova edició de les Nits Musicals de la Brufaganya que donarà el tret de sortida el proper 11 de juny i s’allargarà fins al 10 de setembre, amb un concert mensual i dos el mes d’agost.

A partir del proper diumenge 15 de maig sortiran a la venda els abonaments dels concerts amb un preu de 65 euros quatre concerts i 80 euros pels cinc espectacles programats. A partir del 22 de maig es podran comprar les entrades de forma individual amb un preu de 19 euros per passi.

Les Nits Musicals començaran l’11 de juny amb l’Orquestra de Cambra de la Simfònica de Sant Cugat, el 9 de juliol serà el torn de The Gospel Viu Choir, el 6 d’agots, el cap de cartell Jordi Savall actuarà de forma conjunta amb Xavier Díaz-Latorre, el 24 d’agost actuaran 2Pianos amb Porté & Tolmos i finalment el 10 d’agost tancaran el festival Cosmos Quartet.