El cap de setmana del 20, 21 i 22 de maig es convertirà en un aparador de l’àmplia oferta turística que ofereix Montblanc i la Conca de Barberà. L’associació Respira Montblanc, que agrupa empresaris de l’hostaleria, la restauració i el turisme de Montblanc i la Conca, ha preparat la primera edició del Respira Montblanc Festival.

L’objectiu és convertir el festival en un aparador de tot allò que poden fer els turistes que visiten la zona. Amb el suport de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Montblanc, el festival ha programat 35 activitats, totes a l’aire lliure, per donar a conèixer tot el que es pot fer a la comarca. Està enfocat al turisme, però també a la gent de Montblanc i la Conca que vulguin conèixer tot el que ofereix el sector per, després, poder-ne ser prescriptors.

ÀUDIO: La presidenta de l’associació Respira Montblanc, Ruth Ceperuelo, explica els objectius del festival

La presentació del festival s’ha fet aquest dimecres a l’ermita de Sant Josep, on el diumenge 22 tindrà lloc un dels actes destacats, el vermut musical, que es farà al mateix temps també a Vilaverd i Barberà. Ja es poden adquirir les entrades per participar en les activitats. Es podran fer tasts de vins, visites a la vinya, observació astronòmica, passejades en carruatge de cavalls o rutes per la natura.

ÀUDIO: La regidora de turisme de Montblanc, Núria Besora, explica el naixement de Respira Montblanc