La Biblioteca Mossèn Muntanyola de l’Espluga de Francolí ha participat per segon any consecutiu en el programa LiceuBib del Departament de Cultural de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre El Liceu. Una quarantena de persones van poder gaudir aquest dilluns al Gran Teatre del Liceu de l’òpera “Cosí fan tutte” de Mozart amb la direcció musical de Mark Minkowski i la clàssica producció d’Ivan Alexandre.

LiceuBib busca acostar l’òpera a diferents públics i inclou una sortida al Gran Teatre del Liceu, per veure un títol sobre el qual abans s’han fet activitats a la biblioteca participant. En aquest cas la biblioteca municipal va dur a terme una conferència sobre l’òpera “Cosí fan tutte” de Mozart, a càrrec de Pol Avinyó, que va endinsar a les usuàries i usuaris al món d’un dels compositors més influents d’aquest gènere musical.

A més, la meitat del desplaçament fins a Barcelona per la quarantena de participants va ser subvencionat per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.