Un tren de mercaderies va descarrilar ahir a la tarda a les proximitats de l’estació de Vilaverd. A hores d’ara, aquesta afectació provoca talls en la via que obliguen a fer servei alternatiu per carretera en el tram comprés entre Lleida i Valls i Montblanc i Tarragona i que afecta l’R13 i l’R14.

A última hora de la tarda un tren de mercaderies de Continental Rail va descarrilar a prop de Vilaverd deixant ferits lleus al maquinista i l’ajudant. Aquest accident va deixar greus afectacions a la catenària que l’empresa privada i tècnics d’Adif treballen per solucionar.

Tres dotacions de bombers es van traslladar ahir fins al lloc dels fets per comprovar l’estabilitat del comboi i aturar una petita fruita de dièsel de la locomotora. Aquest tren consta de 28 vagons; 21 amb isocontenidors (contenidors especialitzats) i 7 sense.

El comboi ha descarrilat i ocasionat dos ferits lleus (Imatge: Cedida)