Concactiva, a través de la seva seu a Santa Coloma de Queralt, organitza un nou curs d’elaboració de cervesa durant els mesos de maig i juny. La formació, que és gratuïta, l’impartirà el resposable de Segarreta, Sergi Torres, i es desenvoluparà durant quatre dissabtes al matí.

Aquest serà ja el segon curs d’iniciació que programa Baseactiva amb l’objectiu de posar en marxa les instal·lacions del viver de cervesa artesana. De fet, l’ens comarcal ha aprovat recentment les bases per tal que els elaboradors puguin llogar l’espai a canvi d’un preu simbòlic perquè iniciïn el seu projecte. En aquest sentit, Josep Maria Selva, que és tècnic de Concactiva, explicava la setmana passada a l’EFMR que s’espera que abans de l’estiu ja s’hi puguin iniciar les primeres experiències d’emprenedoria.

Durant la formació, els alumnes coneixeran les eines i processos per elaborar una cervesa de qualitat i fer-ho seguint els protocols de neteja i seguretat. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar mitjançant aquest enllaç.