El parc de Bombers de Montblanc ha iniciat el mes de març amb algunes novetats. La més destacada és el canvi en la figura del cap de bombers. El fins ara cap de parc Lluís Navarrete s’ha jubilat i en el seu lloc ha entrat l’espluguí Toni Morlans, qui se suma a l’equip de caporals format per Arnau Garcia, Jordi Garrido i Xavier Torrell.

Aquest canvi de direcció ve sota el braç amb un projecte de futur de més connexió dels bombers amb el territori, que siguin coneixedors dels valors dels pobles de la comarca així com dels seus riscos. Col·laboració estreta amb els voluntaris de Protecció Civil i Agrupacions de Defensa Forestal dels municipis per tal d’establir sinergies de treball en comú i sumar esforços, cadascú amb les seves atribucions, per a una millora del servei. 

Com a part d’aquesta nova línia de treball el parc ha adquirit un nou vehicle de primera sortida. Amb aquesta nova incorporació millorarà l’eficàcia i eficiència dels serveis amb més bon material i una millora en les prestacions de seguretat del mateix camió de bombers. Entre les característiques principals d’aquest nou vehicle destaquen una estació meteorològica, una capacitat de 3000 litres d’aigua amb noves llances per optimitzar la línia d’aigua i eines elèctriques més eficients energèticament.