La fins ara presidenta de Càritas Parroquial l’Espluga, Roser Gili, deixa el càrrec després de 13 anys de dedicació a les persones més necessitades de la vila i la comarca, mantenint actiu el servei de distribució d’aliments, potenciant les campanyes extraordinàries en moments de més necessitat i impulsant la creació del rober Filigrana a la vila.

Mentre la presidència recau ara sobre el rector, Mn. Antonio Rosario, el lloc de responsable de Càritas Parroquial de l’Espluga l’ocuparà ara de forma provisional, Pilar Garrell, voluntària de l’entitat des de fa 6 anys, fent equip amb altres persones voluntàries en el servei d’Acollida, en el servei de distribució d’aliments i assumint les funcions de secretària, donant suport, fins ara a Roser Gili. Ara la nova junta escollirà el repartiment de responsabilitats.

Segueixen a l’equip de voluntariat de Càritas Parroquial de l’Espluga: M. Rosa de la Morena, M. de la Serra Orpinell, Pepita Montserrat, Maria  Alòs, Enriqueta Solé i M. Àngela Anguera. Aquest mes de març s’han incorporat nous voluntaris: Josep Maïllo, Carme Herrero, Ramon Minguella i Rosa Gené.

El relleu s’ha fet efectiu amb una trobada i dinar d’agraïment a Roser Gili, amb la companyia de la secretària comarcal de Càritas Arxiprestal de la Conca de Barberà, Montserrat Palau, a més del rector de la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga, Mn. Antonio Rosario i de tot l’equip de voluntàries de l’Espluga.