La Biblioteca pública Mossèn Ramon Muntanyola i el Punt d’Informació Juvenil Francolí, amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, organitzen una acció poètica anomenada “Menja’m a versos” per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. Una activitat que implica a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Joan Amigó, per donar visibilitat a la poesia amb nous llenguatges audiovisuals.

Les joves que hi participin voluntàriament hauran d’escriure un vers original i genuí que es gravarà i es penjarà a les xarxes socials al llarg de tota la setmana. Així mateix, el mateix dia 21 de març, el Dia Mundial de la Poesia, l’alumnat també llegirà el poema “Si puc” de Gabriel Ferrater, coincidint amb l’any commemoratiu del 100 aniversari del seu naixement.

L’any passat ja es va impulsar aquesta iniciativa amb l’objectiu d’acostar la poesia al jovent de l’Espluga de Francolí.