L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi posarà a la venda, dilluns vinent, les entrades pels cinc únics espectacles de pagament de la festa. Es poden adquirir a través d’Internet, tot entrant a www.setmanamedieval.cat. Enguany, la festa se celebrarà entre el 22 d’abril i l’1 de maig. Aquesta 35a edició es recuperen els aforaments habituals d’abans de la pandèmia.

L’espectacle més emblemàtic, la “Representació de la Llegenda de Sant Jordi”, tornarà a les dues representacions tradicionals nocturnes. Enguany, la representació serà la mateixa Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, i hi participaran uns 400 actors, amb projecció de mapatge i focs artificials. El preu de l’entrada és de 5 euros per a infants fins a 12 anys, 16 euros pels adults i 13 euros pels socis.

Pel primer cap de setmana de la festa també es poden comprar al web, a un preu únic de 6 euros, les entrades per “Les Nits Malignes”. En aquest cas també hi ha opció d’adquirir-les a la taquilla el mateix dia, a un preu de 8 euros. Enguany, els concerts de “Les Nits Malignes”, a càrrec dels grups Crim i La Inquisición, tornen al pavelló del Casal Montblanquí.

Celebració del Sopar Medieval (Imatge: Cedida)

Es recupera el “Sopar Medieval”

Una de les novetats de la venda d’entrades és que les del “Sopar Medieval”, un dels actes més esperats de la festa, es podran comprar enguany també per Internet. El sopar se celebrarà el 29 d’abril, a l’antiga església de Sant Francesc. El preu pels socis és de 39 euros. Per a la resta d’assistents costa 46 euros pels adults i 25 euros pels infants.

L’endemà, 30 d’abril, tindrà lloc un dels darrers espectacles a incorporar-se a la festa, el “Torneig Medieval Nocturn”. L’espectacular recreació del torneig, amb lluites a peu i cavall, cavallers, nobles i la família reial es celebrarà a la muralla de Sant Francesc a dos quarts de deu del vespre. El preu de l’entrada és de 5 euros pels infants fins a 12 anys, 15 euros pels adults i 12 euros pels socis.

Aquesta mateixa nit, a les 11 de la nit, “La Bevenda” omplirà carrers i places de Montblanc. Es tracta d’una alegre ruta per tastar begudes tradicionals dels Països Catalans. L’entrada anticipada costa 5 euros i el mateix dia també se’n podran adquirir a 8 euros al punt d’informació de la festa.