El Club Bàsquet Àguiles de Santa Coloma de Queralt va celebrar el passat cap de setmana la presentació dels seus equips de la temporada 2021/2022. Tot i que ja s’ha passat l’equador del curs esportiu, des del club van decidir seguir endavant amb aquest acte, que no s’havia pogut celebrar fins ara a causa de la covid.

En total, un centenar de jugadors i una quinzena d’entrenadors van participar d’aquesta presentació, que també va servir per fer les fotografies dels equips. El club aquest any compta amb l’escola de bàsquet, pre-mini masculí, mini masculí 3×3, mini femení, infantil femení, júnior femení, sènior masculí 3×3, sènior femení i sènior masculí.

L’ocasió també va servir per estrenar les noves dessuadores del club, que es van esgotar en el primer dia de venda. També es va aprofitar per ensenyar el nou gimnàs que s’ha instal·lat en una de les sales del poliesportiu i explicar diverses iniciatives que es faran les properes setmanes, com la sortida per veure un partit del Barça de bàsquet d’aquest proper diumenge, a la qual s’hi han apuntat 125 persones entre jugadors, familiars i socis del club.