La presumpta estafa es feia pública ahir al diari La Ciutat i alguns afectats ho han confirmat a TAC12 i a Ràdio Montblanc. Asseguren que l’empresa s’ha quedat amb els seus diners i, en molts casos, no han pogut gaudir de la caravana que havien comprat. Ho feien a través d’una opció de rènting: durant tres anys, els clients podien gaudir de la caravana 100 dies l’any i la resta de dies l’explotava l’empresa. Passats els tres anys, la caravana era pel comprador.

Però això no ha estat així, i hi ha clients que haurien perdut prop de 40.000 euros. De fet, d’ençà que s’ha fet pública la notícia, han aparegut més famílies afectades i és probable que l’estafa sigui molt superior a 100.000 euros.

Els clients afectats es plantegen fer una plataforma per poder-ho denunciar per la via penal com a presumpta estafa piramidal. El propietari del negoci va morir a principis d’aquest any, i l’empresa, segons els afectats, és ara de la seva parella. De fet, els afectats asseguren que l’any passat va tancar el negoci, però va continuar fent rènting de caravanes.

Fonts de la Policia Local de Montblanc, d’altra banda, han confirmat que fa uns quinze dies que el local de l’empresa està buit i, aparentment, sembla que estigui abandonat.