El nombre d’actes vandàlics ha anat a l’alça amb les últimes setmanes a l’Espluga de Francolí. Fa temps que es detecten destrosses a zones com el Pavelló d’Esports David Rovira o al Camp de Futbol. A conseqüència d’aquests fets l’Ajuntament ha previst la instal·lació de càmeres de vigilància a les zones més afectades.

Actualment, ja s’està fent la instal·lació del cablejat per rodejar la zona del Pavelló d’Esport David Rovira i ja es compta amb un pressupost destinat a la col·locació de càmeres al voltant d’aquest equipament municipal. També s’instal·laran, al llarg d’aquest 2022, càmeres al Camp de Futbol.

ÀUDIO: La regidora d’Esports i Ciutadania, Aida Morgades, destaca la instal·lació de càmeres de vigilància

En les últimes setmanes també s’ha reportat actes vandàlics en altres zones com a la Font Major. Per aquest motiu des de la regidoria de Ciutadania demanen que si es presencia alguna actuació incívica, es truqui directament al Servei de Vigilància Municipal, al 620266565.

Destrosses a la Font Major de l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)