Durant la tarda d’aquest dimarts l’obrador de la pastisseria Farré Gamell de l’Espluga de Francolí, situada al carrer Sant Antoni, va cremar a causa d’una espurna descontrolada. En aquell moment cap treballador es trobava a la pastisseria i no s’ha de lamentar ferits.

El foc es va estendre al llarg de la primera planta del local, on hi ha l’obrador i la maquinària. Un veí va avisar els propietaris i es van activar les alarmes. En menys de 15 minuts una dotació de Bombers i l’ADF del municipi apagaven el foc.

Actualment, el local es troba tancat a l’espera de valorar els danys materials i estructurals amb l’ajuda de professionals del sector. S’han de lamentar danys materials, però la maquinària sembla no haver quedat afectada, així com la part baixa de la botiga.

ÀUDIO: El propietari de la Pastisseria Farré Gamell, Jordi Farré, detalla com van succeir els fets

Els propietaris treballen ara en la neteja del local, afectat pel fum i en acabar de valorar els danys produïts. La reobertura es durà a terme quan s’hagi confirmat la seguretat del local.

Una dotació de Bombers es va desplaçar fins al local per apagar l’incendi (Imatge: Cedida)