La caminada solidària per la travessa Montblanc-Móra es va celebrar aquest dissabte 5 de febrer, el dia en què s’havia de celebrar la pròpia travessa, que s’ha endarrerit per problemes de salut. Més d’un centenar de persones van participar en la caminada, organitzada pel Club Excursionista Montblanc. Els diners que es van recaptar es destinaran també, de manera íntegra, a AFANOC.

Gent vinguda de la Conca de Barberà, de la Ribera d’Ebre, del Priorat i de la resta del Camp de Tarragona van fer un total de 9 quilòmetres passant per llocs emblemàtics del Montsant.

Caminada a la Morera del Montsant com a part de la travessa solidària Montblanc-Móra la Nova (Imatge: Cedida)

Cadascun dels participants s’havien inscrit a través del web de la Federació d’Excursionisme de Catalunya (FEEC), sumant 119 persones inscrites, fent una aportació individual de 5 euros. Aquests 595 euros recaptats s’afegiran a tots els diners recollits per la #MontblancMóra en totes les activitats organitzades per diverses entitats, aportacions d’empreses i administracions. Tota la recaptació va dirigida a AFANOC, associació que dona suport a les famílies amb infants i adolescents amb càncer.

Des de Travesses Solidàries valoren molt positivament la implicació del Club Excursionista de Montblanc en l’organització de la caminada, així com la difusió que n’han fet des de diverses entitats col·laboradores, com els centres educatius de Montblanc i Móra la Nova, el Club Atlètic Montblanc i el Club Atlètic Espluguí.

Aquesta caminada ha servit d’avantsala de la travessa de 100 quilòmetres que tindrà lloc el proper 19 de febrer i que unirà Montblanc i Móra la Nova.