Aquest dilluns 7 de gener s’ha inaugurat al Museu Comarcal de la Conca de Barberà l’exposició ‘Man Project‘ de l’artista de Llorenç del Penedès, Joaquim Sicart. La sèrie consta d’una producció limitada de 25 estampats de cada disseny i es va crear l’any 2016. L’artista treballa ara amb un nou projecte del mateix estil però amb més detalls i colors anomenat ‘Gods and lovers’

ÀUDIO: L’artista de ‘Man project’, Joaquim Sicart, destaca la nova sèrie que està produint

Es tracta d’un intercanvi entre les oficines joves de la Conca de Barberà i el Baix Penedès. Les dues oficines ofereixen espais a artistes del territori per exposar la seva obra. Amb aquest projecte, artistes de la Conca exposaran al Vendrell, i artistes del Baix Penedès podràn exposar la seva obra a Montblanc. Aixi, l’obra de Gina Sandúa, que va exposar a la Mostra d’Art Jove de la Conca, mostrarà més endavant la seva obra a l’aparador jove del Baix Penedès.

Joaquim Sicart exposa l’obra del projecte ‘Man Project’, on explora amb l’art del gravat i l’estampació. Al Museu Comarcal s’hi podran veure, fins al 20 de febrer, una sèrie de retrats masculins que pretenen desprendre l’erotisme de la figura masculina. És també una reivindicació del col·lectiu LGTBI.

ÀUDIO: L’artista de ‘Man Project’, Joaquim Sicart, destaca la intenció de la seva obra

L’exposició s’ha inaugurat aquest dilluns i ha comptat amb la presència de l’artista, dels consellers comarcal de joventut de la Conca i el Baix Penedès, i també de la regidora de joventut a l’Ajuntament de Montblanc.