Un dia més tard del Sorteig de Reis de la Loteria Nacional, la identitat del guanyador del segon premi venut a l’Estanc Víctor de l’Espluga de Francolí continua sense saber-se. L’establiment ha tornat a obrir les seves portes després de festa, però la identitat del guanyador encara és un misteri, cap trucada ni informació revelant qui ha estat premiat amb 75.000 euros gràcies al número 44.469. Des de l’establiment esperen que pugui ser algú del municipi i demanen al premiat que es posi en contacte amb ells.

ÀUDIO: El propietari de l’Estanc Víctor, Víctor López, destaca que encara es desconeix el guanyador

El propietari de l’estanc va rebre la notícia ahir mateix de forma directa a través del delegat de Loteries de Tarragona. El número premiat havia estat dispensat a màquina i únicament s’ha venut un dècim premiat amb aquesta quantitat a l’Espluga de Francolí.

Tot i l’elevada quantitat de diners repartits, aquest no és el premi més gran venut al número 59 del carrer Lluís Carulla de l’Espluga. L’any 2018 es van repartir 120.000 euros, també en un únic dècim, en un sorteig especial, però fora d’èpoques nadalenques.

ÀUDIO: Víctor López parla del premi repartit l’any 2018