La cavalcada dels Reis d’Orient acabarà enguany a la plaça de Sant Francesc per tal d’evitar aglomeracions, ja que és un espai més ampli que la plaça Major.

Des del terrat del claustre de Sant Francesc l’alcalde entregarà les claus de la vila als Reis d’Orient i també des d’allà dirigiran el seu missatge als nens i nenes de Montblanc. La cavalcada torna al carrer després que l’any passat no es pogués celebrar per la pandèmia.

El recorregut també canvia. Arrencarà també des de la plaça de Sant Francesc a dos quarts de 6 de la tarda, passant per alguns dels carrers més amples de la vila. L’entrega dels regals a les cases, d’altra banda, es farà a l’entrada de les cases i al replà dels pisos, sense entrar a l’interior dels habitatges.

En concret passarà pels carrer Forès, muralla Santa Tecla, carrers Francesc Macià, Miquel Alfonso, Major, plaça Santa Anna, muralla Santa Tecla, carrer Riber, plaça Major, carrers Sant Marçal, Font del Vall, Xolladors, muralla Sant Jordi i plaça de Sant Francesc.

Com és habitual en els darrers anys, els Reis faran una parada a l’església de Sant Miquel per adorar l’infant Jesús.

La cavalcada la conformaran més d’un centenar de patges, diferents xarangues, la carrossa del carbó, les Patgesses Reials i els protagonistes de la vetllada, les tres carrosses amb els Reis Melcio, Gaspar i Baltasar.