L’Associació juvenil Auvënguen va tancar el mes de novembre amb un canvi de junta després de més de 8 anys amb David Casanoves com a president de l’Associació. Durant l’última sessió es va presentar i votar la nova junta que de forma voluntària s’havia presentat per presidir l’entitat.

Amb els principals papers definits, la nova junta comença etapa amb Marc Roca com a president, Joan Vilalta com a vicepresident, Laura Hernández com a secretaria i Jofre Majoral com a tresorer. Un nou grup de joves que s’estrena al capdavant de la junta amb la intenció d’ampliar la base, representar a un ampli nombre de la població juvenil de l’Espluga i fer una tasca social i de territori per prioritzar el model de municipi que es vol en un futur.

D’aquesta manera la nova junta fa una crida a tots els joves del municipi per formar part de les bases d’Auvënguen i participar en totes les decisions de la junta, així com aportar idees i nous projectes.

ÀUDIO: El nou president de la junta d’Auvënguen, Marc Roca, destaca la importància d’ampliar la base

Finalment, la junta entrant ha volgut agrair els 8 anys de feina de la junta sortint per tota la feina completada durant aquests anys.

La junta sortint d’Auvënguen s’acomiada després de 8 anys (Imatge: Cedida)