La 9a temporada del Casalet Kids es va estrenar aquest passat diumenge batent rècords d’espectadors. Més de 260 persones, entre grans i petits, es van apropar fins al Teatre del Casal per gaudir del primer espectacle de la temporada dedicat a ‘El circ dels impossibles’ amb el Mag Stigman, qui va animar a tota la família a participar durant l’actuació.

Des de l’organització valoren el primer espectacle de la temporada de forma “molt positiva”. L’augment de públic en comparació amb altres temporades es deu, d’una banda, al canvi d’escenari, ja que des de la vuitena temporada i a causa de la Covid-19 s’ha traslladat el Casalet Kids al Teatre del Casal, quan fins al moment es feia a la Sala Folch i Torres. D’altra banda, l’organització destaca que hi havia moltes ganes de recuperar les activitats amb certa normalitat i això ha fet augmentar el públic participant.

ÀUDIO: Una de les membres de l’organització del Casalet Kids, Sònia Roig, parla de l’alta participació en l’espectacle

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, destaca l’alta participació en comparació amb anys anteriors

La temporada continuarà al mes de desembre amb l’espectacle de titelles ‘Galetes de Formatge’ de la companyia Txo Teatre de Titelles amb un preu de 5 euros per persona. Les entrades es podran comprar en format digital de manera anticipada a través de la plataforma Entrapolis o directament a taquilla, a l’entrada de l’espectacle. 

Primer espectacle 9a temporada Casalet Kids (Imatge: Cedida)