Durant els mesos de novembre i desembre el comerç i les empreses del municipi podran participar en un programa d’acompanyament per augmentar la competitivitat, oferir eines per a l’actualització dels espais comercials i recursos per la creativitat i la sostenibilitat.

En un format de seguiment presencial a peu d’establiment l’empresariat rebrà un acompanyament actiu per actualitzar els espais comercials, oferint-los recursos per la creativitat i la sostenibilitat. Una proposta que dona continuïtat a les formacions realitzades durant la  primavera d’aquest 2021, que van tenir molt bona acollida i que reforça la implementació del pla d’impuls del comerç local.

Aquest programa tindrà lloc els dies 22, 23 i 25 de novembre i els dies 9, 13, 14, 15 i 16 de desembre de 2021, a càrrec de l’especialista en formació i assessorament i professional de la venda al detall Meritxell Perpinyà.

Les inscripcions es podran fer a través del correu empreses@cambrareus.org o al telèfon 661 317564 a l’atenció de Gemma Vallverdú. Tindran prioritat les empreses que ja hagin participat en les darreres formacions. Aquesta proposta compta amb places limitades en l’edició 2021.