Montblanc tornarà a viure una nova edició, la sisena, de la Cursa de la Dona, que organitza el Club Atlètic Montblanc. Una cursa de caràcter popular que enguany lluitarà contra la LGTBI-fòbia. De fet, el lema de la cursa és ‘Celebrem la llibertat de ser i estimar’.

Aquesta sisena edició tindrà lloc el proper 21 de novembre i tots els beneficis es destinaran a l’associació H2O, col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona. Es tracta d’una entitat que té com a objectiu principal dignificar i millorar la situació de les persones homosexuals i transsexuals.

La cursa tindrà lloc el diumenge 21 de novembre amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc. La cursa es pot fer corrent o caminant (no es permet, però, fer-la amb gossos) en un circuit per Montblanc d’uns 5 km. Com en les anteriors edicions de la Cursa de la Dona, amb la inscripció es donarà la samarreta amb el logo i lema de l’edició 2021 i tampoc faltarà l’esmorzar i sorteig de regals dels diferents establiments col·laboradors a l’arribada.

Pel que fa a les inscripcions es podran fer per internet a la web del club atlètic Montblanc (www.atleticmontblanc.cat) del 25 d’octubre al 14 de novembre amb un límit de 350 participants. Per tant les inscripcions es tancaran el 14 de novembre o, abans, si ja s’ha arribat als 350 participants.