La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà ha impulsat un Fòrum Jove, un procés participatiu adreçat a les persones joves per tal de recollir idees, propostes i queixes constructives sobre les polítiques de Joventut municipals i les actuacions que es fan al llarg de l’any.

Com a novetat, enguany s’han diferenciat els grups per franges d’edat, dividint el Fòrum en dues sessions: La primera tindrà lloc el divendres, 5 de novembre a les 7 de la tarda i està adreçada a les persones joves que tenen entre 14 i 18 anys. La segona tindrà lloc el dissabte, 6 de novembre a les 12 del migdia i està adreçat a les persones joves que tenen entre 19 i 30 anys.

En la primera sessió es recolliran les idees i propostes dels més joves i en la segona es continuarà el mateix procés, però es comptarà amb l’alcalde de l’Espluga, Josep Maria Vidal, i el regidor de Cultura, Enric Mercadé, per conversar sobre habitatge, feina i festes. Així mateix, es permetrà que els participants assisteixin al fòrum jove que no els hi correspon per edat si creuen que s’hi han de sentir més còmodes, bé per les seves circumstàncies personals o per sentir-se més vinculat amb el jovent de l’altre grup.

Ambdós fòrums es duran a terme a la Sala Llucià Navarro i no és necessària una inscripció per a participar-hi.

ÀUDIO: La regidora de Joventut, Aida Morgades, destaca les dues sessions del Fòrum Jove