L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Montblanc recupera gran part de la normalitat augmentant el nombre de visites presencials. Els professionals del centre ja han començat a canviar les agendes per substituir les vistes telefòniques per les presencials.

Durant els pròxims dies el programa de CatSalut tornarà a admetre les cites prèvies per internet als Centres d’Atenció Primària de Catalunya, un servei que s’havia vist restringit des de l’inici de la pandèmia i que no havia tornat a recuperar la normalitat. Amb aquest canvi, el CAP de Montblanc, espera augmentar substancialment les seves visites d’aquestes característiques.

Nova cita de vacunació sense reserva prèvia

Des de l’ABS Montblanc continuen fent crides setmanals per immunitzar a tots els ciutadans de la comarca. Aquest proper 7 d’octubre, de 9 a 11 del matí es podrà assistir de nou al mòdul especialitzat en Covid-19 del CAP de Montblanc per administrar-se la primera dosi de Pfizer sense cita prèvia.