Durant el setembre de 2020 Montblanc va acollir part de la gravació de la pel·lícula ‘Las leyes de la Fronetra’ del director Daniel Monzón, basat en la novel·la de Javier Cercas amb el mateix nom. Ara, quasi un any més tard, la pel·lícula s’estrenarà a tots els cinemes aquesta setmana.

A conseqüència de la seva participació en aquest projecte el municipi podrà gaudir de la pel·lícula alhora que s’estrena a tot el territori. El film es projectarà al Cinema del Casal Montblanquí el dissabte 9 d’octubre a 2/4 de 8, el diumenge 10 d’octubre a les 5 de la tarda i a 2/4 de 8, dilluns 11 d’octubre a les 11 de la nit, i dimarts 12 d’octubre a les 7 de la tarda.

Ambientada en l’any 1978, la pel·lícula narra la història de Nacho, un jove de 17 anys de Girona que coneix a dos joves delinqüents amb el que es veu immers en una carrera imparable de robatoris i atracaments. Al tràiler ja es poden veure alguns dels indrets gravats a Montblanc com són el Raval de Santa Anna, la plaça Major o l’antic Teatre Principal.