El Festival d’Educacció per la Sostenibilitat (FES) celebrarà la seva tercera edició al Museu de la Vida Rural el proper cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre amb el consum i la producció responsable com a temes protagonistes. Per aquest motiu s’ha iniciat una crida perquè voluntaris i voluntàries participin en un dinar d’aprofitament d’aliments, com acció reivindicativa.

Concretament, se cerquen persones interessades en el món culinari i que vulguin treballar conjuntament amb les cuineres Ada Parellada, Marian Romero i Núria Cuinetes per crear un dinar festiu amb aliments recaptats als estabilients del municipi. Cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç, trucar al 977870576 o apuntar-se presencialment Museu de la Vida Rural.

Inscripcions obertes per totes les activitats

Ja estan obertes les inscripcions per la tercera edició del FES, durant el primer cap de setmana d’octubre, passaran pel Museu de la Vida Rural experts en ecodisseny, en aprofitament d’aliments, cuina creativa, economia circular, reciclatge o innovació a partir de recursos naturals i sabers tradicionals. L’entrada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament en cadascuna de les activitats.