Una quinzena d’activitats tornen a posar-se en marxa aquesta tardor al Casal de l’Espluga. L’entitat enceta el nou curs escolar amb 330 persones apuntades i inscripcions encara obertes. Un nou any pel qual s’augura una millor situació sanitària que permetrà fer les classes amb aforaments del 70%.

ÀUDIO: La secretaria del Casal de l’Espluga, Judit Delgado, parla dels aforaments al 70%

Alguns dels tallers i activitats ja han iniciat el curs, és el cas de les classes de zumba, tonificació, ioga, gimnàstica de manteniment, pilates, dansa per adults, dansa per infants, patinatge i teatre. D’aquests destaquen la xifra elevada d’alumnes a dansa infantil, amb 124 i a patinatge amb 42, la resta d’activitats es mantenen entre la desena i la trentena.

Però no totes les activitats que ofereix el Casal han començat el curs, és el cas del patchwork, els hipopressius i la formació professional, ja que aquest últim taller s’ajorna fins a inicis de l’any vinent, a causa de la dificultat d’organitzar conferències en sales tancades amb les condicions actuals. A més, enguany s’enceta una nova lliga de pàdel que ja compta amb 19 parelles a l’equip masculí i 7 a l’equip femení.

Una de les principals novetats enguany, a diferència del curs anterior, és que els aforaments són de fins al 70% i no és necessari establir unes distàncies de seguretat variables depenent de cada activitat, sinó que es continuaran els protocols estàndards de la pandèmia.

ÀUDIO: La secretaria del Casal de l’Espluga, Eva Bonet, recorda els canvis de protocol durant el curs anterior