La Fira de la Cervesa celebrarà la seva 5a edició recuperant el recinte firal com a punt de trobada de productors i amants de la cervesa. El jardí de l’Hostal del Senglar es convertirà en l’epicentre d’aquesta activitat durant el proper dissabte 25 de setembre amb la participació de tres elaboradors locals i tres cerveseries de la zona.

Després d’una quarta edició reformulada per adaptar-se a la situació pandèmica, la millora de les restriccions i de la situació sanitària fa que es pugui recuperar una edició amb certa normalitat. Durant tot el dissabte de 12 a 3 de la tarda i de 7 de la tarda a 12 de la nit, es podran tastar les elaboracions de Glòria Xarcuters, el Forn de Pa de Cal Tullet i la Carnisseria Mariquinyo, juntament amb les cerveses de la Cerveseria Boixets, les Cerveses de Ponent i les Clandestines.

ÀUDIO: El propietari de Cal Tullet, Gerard Griñó, destaca els elaboradors participants

Com a novetat d’enguany, també es trobarà al jardí de l’Hostal del Senglar un estand de la Llibreria i Papereria Índex, que durant la tarda hi serà present amb llibres especialitzats en temàtiques relacionades amb la cervesa.

L’esdeveniment comptarà també amb la música en viu amb tocs celtes de El Pony Pisador i l’actuació dels integrants del Club 8, programa de l’Espluga FM Ràdio, que amenitzaran la jornada amb la barreja dels seus vinils.

Registre d’entrada al mateix recinte

Enguany la Fira de la Cervesa comptarà amb un sistema diferent d’entrada. D’aquesta manera no serà necessari reservar prèviament sinó que es deixarà entrar tantes persones com permeti l’aforament en cada moment. D’aquesta manera si marxen dos assistents podran entrar dos de nous que estiguessin esperant torn. El preu de l’entrada és de 2 euros i inclou un got per fer els tastos.

ÀUDIO: El regidor de Festes de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, parla del nou format per entrar al recinte