Els Bombers de la Generalitat treballen des d’aquesta matinada en l’extinció d’un incendi de tres naus a l’avinguda de Lluís Companys en el polígon Fontanet “Les Tres Eres” de Montblanc que, a hores d’ara, ja està controlat.

L’incendi, del qual es va rebre l’avís a les 23.41 hores d’ahir a la nit, estava desenvolupat a un magatzem de cartrons de l’empresa Rifacli, d’uns 1.000m2, i es va propagar ràpidament cap a les naus adjacents amb què compateix paret mitgera. Una d’elles, amb dues plantes, hi havia una fusteria i el basar Hiper Montblanc que han cremat totalment. I, a l’altra banda, un magatzem municipal de l’Ajuntament de Montblanc que ha patit danys, però els bombers n’han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que s’hi guardaven traient-los a l’exterior. Les cobertes i les parets de façana de les dues naus afectades totalment han col·lapsat.  

El Bombers de la Generalitat, que hi treballen amb 18 dotacions terrestres (entre els quals 9 vehicles d’aigua i 2 autoescales) ja han pogut contenir l’incendi i estan treballant per acabar d’extingir els punts actius que encara queden a l’interior. També han revisat les cobertes d’altres naus de la zona amb càmera tèrmica per descartar que no hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar un altre incendi.   

L’incendi també ha activat diverses dotacions dels Mossos, Protecció Civil, la Policia Local, una ambulància i l’ADF de l’Espluga de Francolí.