Després de més de 18 anys, l’equip de la junta de la Germandat de la Santíssima Trinitat es renova quasi al complet. Feia temps que l’actual junta demanava un canvi de rols després de molts anys al capdavant. D’aquesta manera, Xavier Morgades, Lluís Poca i Núria Giné se sumen com a nous membres, juntament amb Pepita Montserrat, actual tresorera de la germandat.

Els càrrecs que ocuparà cada un dels quatre membres de la Junta es decidiran a través d’una assemblea extraordinària, de forma conjunta amb tots els socis i sòcies.

Nous projectes d’inserció laboral

Entre els projectes que ja prepara la nova junta es troba el d’inserció laboral per persones amb diversitat funcional, per ajudar-les a trobar feina a través de diverses activitats i la creació d’un lloc de treball per acollir els visitants de l’Ermita de la Santíssima Trinitat, amb visites a l’edifici i un servei de refrescs i menjar.

Aquest és un projecte a llarg termini, encara per concretar i que dependrà de diverses subvencions. Per això, de moment, es reprèn el servei d’acollida al visitant a l’ermita amb l’obertura de les seves portes dissabte i diumenge de 9 del matí a 9 de la nit i l’oferta de begudes i menjar pels visitants. La inauguració serà el proper dissabte 24 de juliol a les 12 del migdia a la pròpia ermita.