L’actual situació pandèmica ha obligat a canviar el model de turisme, per aquest motiu el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha posat en marxa una campanya d’estiu destinada als grups reduïts per adaptar-se a l’actual situació de la pandèmia de la Covid-19. La proposta, sota el lema ‘Propostes de pot petit’, vol diversificar i fer més experiencial el coneixement de l’entorn i del patrimoni de la Conca de Barberà, alhora que pretén garantir la qualitat de les propostes i la seguretat sanitària.

Els turistes que vulguin conèixer la Conca de Barberà podran participar en un total de 27 activitats diferents amb grups de màxim 15 persones: passejades en cavall i carruatge; visites guiades a pobles com Conesa o Sarral; conèixer espais patrimonials com el Museu-Fassina Balanyà o els molins fariners, recórrer el Mas d’en Llort o la ruta Templera i Hospitalera, així com tallers i tastos o sortides de reconeixement d’espais naturals, entre altres. 

Amb aquestes propostes es pretén crear una major coordinació entre els agents públics i privats que fan turisme a la comarca, avançar cap a nous models més sostenibles i que posin en valor el turisme en àmbits rurals i potencia el caràcter multiproducte de la Conca de Barberà, amb nous productes que permetin millorar l’estada mitjana i el grau d’ocupació.

ÀUDIO: La tècnica de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Mireia Bonet, explica la iniciativa