El programa d’estiu de TAC12 que viatja pels municipis del Camp de Tarragona per conèixer les seves tradicions, entitats i veïns ha visitat l’Espluga de Francolí aquest dilluns per enregistrar quatre capítols que s’emetran la setmana vinent. Amb el set de rodatge principal a la plaça de l’Església, la gravació del programa va aplegar una quinzena de participants.

Presentat per Joan Cama, ‘L’Estiu es Viu’ va comptar ahir amb la participació del president de la DO Conca de Barberà, Ricard Sebastià; la directora de la Biblioteca Ramon Muntanyola, Núria Estadella; la vicepresidenta de l’associació PetJades, Lluïsa Sanabra; la responsable de Drac Actiu, Laly Puig; els forjadors Enric Martí i Valentí Martí; els membres de la Colla Sardanista Joventut Espluguina Joan Soler i Ramon Joan Roselló, l’esportista Meritxell Lorca, Rosa Salvadó, la presidenta del Ball de Bastons de l’Espluga, Anna Andreu; la presidenta dels Gegants i Nans de l’Espluga, Maria Gili i el president dels Diables de l’Espluga, Adrià Roca.

Els programes gravats a l’Espluga de Francolí es podran veure la setmana vinent a TAC12 en un total de quatre capítols de dimarts a dijous en tres horaris diferents: A dos quarts de 8, dos quarts de 9 i dos quarts d’11. La setmana passada ja van començar les emissions des de Montblanc i es pot recuperar en aquest enllaç.