La Urbanització Carreras de l’Espluga de Francolí va celebrar aquest cap de setmana la seva Festa Major adaptada a les circumstàncies actuals però mantenint l’essència de la celebració. Un total de 140 persones van participar en el sopar, acte principal de les festes, però ho van fer en taules separades per grups i respectant les mesures sanitàries.

Els actes van començar divendres 9 de juliol amb l’actuació dels Diables i Tambors de l’Espluga de Francolí i la festa de la ‘Low Cost Beer’ juntament amb l’actuació de DJ Moya per rememorar les cançons dels 80 i 90. Els actes van continuar dissabte amb tarda infantil acompanyada del Mag Art Màgic i l’actuació dels Gegantons i Grallers Infantils de l’Espluga de Francolí.

L’últim acte de la jornada va ser el tradicional sopar de germanor i el ball amb el grup LeitMotiv. Hi van ser present uns 140 veïns i veïnes que van poder gaudir d’un sopar mantenint les distàncies de seguretat entre grups. Una celebració que, lluny de la normalitat, es va poder recuperar en un format més breu.