Imatge: Ajuntament de Forès

Aquesta setmana han començat les obres de construcció d’una nova zona esportiva al municipi de Forès. Els treballs es realitzaran en 3 fases i es preveu construir una pista poliesportiva i una pista de pàdel per un pressupost total de 467 mil euros.

Els treballs de la primera fase, que han començat aquesta setmana, inclouen l’adequació de l’esplanada, la totalitat dels ferms paviments ja sigui de la base de les pistes poliesportiva i de pàdel i també les grades, rampes i escales. En aquest cas també es realitzarà tota la part de la xarxa d’aigua potable i reg, la xarxa d’aigües pluvials i residuals i l’enllumenat general i de la pista poliesportiva, amb sistema LED sostenible de baix consum. Es preveu que aquesta primera intervenció tingui una durada aproximada de 4 mesos, i ha estat adjudicada per 285 mil euros.

La segona fase del projecte consistirà a construir la pista de pàdel i la tercera la pista poliesportiva, aquestes dues fases es preveu que es realitzin amb un termini de dos mesos i mig. Amb aquestes instal·lacions l’Ajuntament de Forès preveu dotar als veïns i veïnes del municipi de nous espais lúdics i esportius. La nova zona es construirà a la part més baixa del municipi a toca de la bassa de Rocafort.

Zona on s’ubicarà la zona esportiva (Font: Diputació de Tarragona)