El nombre de positius del brot detectat en les últimes setmanes a Montblanc, i que afecta també a altres municipis de la Conca de Barberà, ha superat ja els 100 positius amb un total de 107 confirmats durant aquest divendres.

Actualment, l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Montblanc encara treballa fent proves a contactes estretes dels positius intentant delimitar el brot. L’allau de positius ha fet que en les últimes jornades el CAP de Montblanc hagi augmentat les hores dedicades a fer PCR i Test d’Antígens.

Pel que fa a la variant del virus encara es desconeix de quina es tracta tot i que des del CAP, la seva directora Laura Ruiz de Porras, afirma que per la rapidesa de propagació es podria tractar de la variant Delta. Actualment, s’estan analitzant les mostres de diverses proves PCR per confirmar-ho.