La programació de les Nits d’Estiu de Montblanc d’aquest 2021 arrencarà el proper dijous 8 de juliol amb la Bandarra Street Orkestra, que actuarà a l’ermita de Sant Josep. La segona jornada de les tindrà lloc el 15 de juliol amb el monologuista Guillem Estadella al claustre de Sant Francesc. I el 22 de juliol, l’Escarritx i Barjaula organitzen l’acte Versos&Gin que combinarà música i poesia, també al claustre de Sant Francesc. I per tancar el juliol hi haurà cinema a la fresca al claustre el dia 29 amb la pel·lícula ‘No mataràs’.

L’antiga església de Sant Francesc acollirà el 5 d’agost l’espectacle de llums, ombres i fotografies ‘Solitud 360º’ inspirat en els textos de Víctor Català, organitzat per la Vila del Llibre. Les nits d’estiu també tindran sardanes i vi el 12 d’agost a la plaça de Catalunya. Dos actes que tindran un cost de 6 euros per persona. L’encarregat de tacar el cicle serà uespectacle de dansa i ball acrobàtic que s’estrena a Montblanc el 19 d’agost, a la plaça de Sant Francesc.

Per assistir a tots els espectacles caldrà reservar entrada, que es posen a la venda aquest mateix dimecres. Tots els espais tindran aforament limitat i caldrà respectar les mesures de seguretat de la Covid-19.

ÀUDIO: La regidora de festes de l’Ajuntament de Montblanc, Judit Pere, detalla els actes