Desenes de persones han omplert, una vegada més, aquest dissabte la pèrgola del Bar del Casal amb una proposta musical i artística per a la llibertat d’expressió amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19. La iniciativa del Comitè de Defensa de la República de l’Espluga s’ha celebrat després de mesos sense activitat a causa de la pandèmia.

Les actuacions musicals es van succeir des de passades les 7 del vespre que es va endarrerir a causa de la pluja i fins vora les 11 de la nit. Més d’una desena de persones van participar pujant a l’escenari. La iniciativa també va recaptar fons per a la caixa de resistència del CDR de l’Espluga i per a la del col·lectiu No Callarem.

L’última proposta que el CDR Espluga va celebrar al municipi va ser el 9 de novembre de 2019 amb “Castanya contra Espanya”, una proposta musical i artística per a la llibertat d’expressió que es va celebrar poques hores abans de les eleccions generals. Després a causa de la pandèmia no han pogut tornar a celebrar una jornada igual.