Un any més l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga no podrà cloure el curs amb el festival habitual que fan tots els alumnes. Com a alternativa, durant tota aquesta setmana, familiars, amics i curiosos podran gaudir d’unes classes en obert al patí de l’Hostal del Senglar.

Durant les hores habituals de classe, els alumnes es traslladen a l’exterior per celebrar, en certa forma, aquest final de curs i ensenyar tot el que han après en públic. D’aquesta manera pujaran a l’escenari per una última vegada abans de l’arribada de l’estiu, tot i que no serà en el format tradicional.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Jèssica Estadella, explica l’activitat de final de curs

A més, els més grans de l’Escola acomiadaran el curs amb una MasterClass a càrrec de la corògrafa i ballarina Maria Rovira, coneguda per haver estat guardonada, l’any 1998, amb el Premi Nacional de Dansa Concedit per la Generalitat de Catalunya.

L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga està celebrant les últimes classes del curs en obert (Imatge: Cedida)