L’atleta Bruno Hortelano, campió europeu de 200 metres l’any 2016 i amb arrels espluguines, ha publicat recentment un vídeo a les seves xarxes socials explicant la seva absència als Jocs Olímpics de Tokyo. L’esportista ha detallat les lesions que ha patit l’últim any i que actualment, tot i que es troba en millor estat de salut, no li permeten posar-se en forma a temps per la competició.

Bruno Hortelano ha volgut parlar amb els seus seguidors i explicar que des de fa dos o tres anys es troba en un bucle de lesions entre les quals destaca una de crònica al taló d’Aquil·les. Finalment el velocista s’ha vist immers en un procés de sanació corporal que sembla haver donat resultats, però que no li permetrà estar en forma a temps pels Jocs Olímpics de Tokyo, que se celebraran a finals de juliol i principis d’agost.

Per aquest motiu Hortelano ha assegurat que se centrarà en altres reptes de curt i mig termini, però que no perd la seva voluntat i intenció de participar en la pròxima fita olímpica.

https://twitter.com/BrunoHortelano/status/1404764223259955202