Les darreres riuades que ha viscut la Conca de Barberà ha produït a Savallà del Comtat l’esfondrament d’alguns carrers i inclús la torre de l’Església, per això el municipi va iniciar el passat mes de maig la creació d’un mur de contenció al carrer Major per evitar situacions similars en un futur.

S’espera que aquesta actuació s’acabi a finals de juny i de moment els carrers limítrofs es troben tallats, ja que a causa de l’últim temporal, van quedar aixecats i en mal estat. Ara s’arreglaran com a part de l’actuació que s’està fent actualment. D’aquesta manera el mes de juliol es reobrirà la circulació a la zona i es comptarà amb un mur fet de formigó.

L’actuació, amb un valor aproximat de 195.000 euros, compta amb una subvenció de 150.000 euros el Pla d’Acció Municipal de l’any 2020, corresponent al Programa d’inversions. Aquesta no serà l’única actuació que és dura a terme, ja que en un futur l’Ajuntament preveu revestir el mur amb pedra per fer-lo estèticament més atractiu.