Les obres exposades a la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà que van tenir lloc el passat mes de desembre s’han traslladat ara fins a l’aparador jove Baix Penedès que serà visible fins al 13 de juny a l’Oficina Jove del Baix Penedès, situada al Vendrell. L’artista Laia Roca Trullols, de Santa Coloma de Queralt, va ser la protagonista de la 17a Mostra d’Art Jove, organitzada per l’Oficina Jove de la Conca i ara les seves obres tornen a estar exposades en un esdeveniment semblant.

Aquesta col·laboració entre ambdues oficines permet l’organització d’aquesta activitat intercomarcal, que vol impulsar un intercanvi de les obres de joves artistes per tal d’ampliar els seus horitzons. Més endavant, es preveu que l’obra d’una persona jove artista de la comarca del Baix Penedès pugui exposar al pati del Palau Alenyà paral·lelament.

La Mostra d’Art Jove de la Conca és una iniciativa que té per objectiu aplegar un conjunt d’obres d’una persona jove artista de la Conca per tal de descobrir la seva tècnica i conèixer la seva concepció de l’art, alhora que es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura. Fins ara, 19 joves de la Conca de Barberà ja han pogut donar a conèixer la seva obra amb aquesta iniciativa.