La vil·la de Vimbodí i Poblet ha estat testimoni de la V edició del Concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer. El concurs s’ha celebrat aquest dissabte al matí i ha reunit a una trentena de pintors i pintores d’arreu de Catalunya.

Després que s’hagués de suspendre l’any passat a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Vimbodí ha tornat a apostar pel Concurs i ha repartit 2.300 euros en premis. Com sempre els artistes s’han repartit pel centre de Vimbodí i Poblet i també pels afores del municipi. Alguns dels llocs més concorreguts han estat el Museu i Forn del Vidre o la zona del Gorg.

Puntura guanyadora de la V edició del Concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer (Imatge: Aj. de Vimbodí)

El primer premi de 700 euros ha estat per Aida Mauri amb una pintura de la plaça Major de Vimbodí amb la façana de l’Ajuntament com a protagonista; el segon per a Antonio Haris, dotat amb 500 euros; els 300 euros del tercer els ha rebut Miguel Carlos Montesinos i el quart premi amb una dotació de 100 euros ha estat per Joan Ponç. D’altra banda, pel que fa al premi “Vila vidriera”, ha estat per a Julio Garcia Iglesias que ha rebut els 700 euros d’aquest guardó.