Els projectes d’energies renovables continuen proliferant a la comarca de la Conca de Barberà i la ponència ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat n’ha rebut 2 més.

Aquests dies la Ponència ha rebut dos altres macroprojecte, en aquest cas a Vimbodí i Poblet. Greening Ingeniería Civil y Ambiental, S.L. ha presentat dos projecte de 63,4 hectàrees en total però un de 29 ha i l’altre de 34,4 ha al terme municipal de Vimbodí i Poblet amb una potència total de 47,12 megawatts. Els parcs solars estan a tocar i estan projectats en camps de secà i de vinya a les partides del Mas d’en Bric i la Bassa de la Vila de Vimbodí.

Ara els parcs solars anomenats “Instal·lació fotovoltaica Vimbodí I” i “Instal·lació fotovoltaica Vimbodí II” han de ser estudiats per la Ponència per saber si tindrien un emplaçament favorable.