Imatge de La Sonora Producciones

El proper dissabte 22 de maig serà la primera de les quatre sessions que oferirà el Musicall d’aquests any a Montblanc. Aquest primer acte se celebrarà a les 7 de la tarda al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc amb els grups My Expansive Awareness i Celistia. Tot i que els concerts seran una setmana més tard que les festes de Sant Maties, formen part de les activitats programades.

El musicall continuarà el dissabte 24 de juliol amb els concerts de Sonic Trash i Moon Shakers a les 7 de la tarda a la plaça 1 d’Octubre. El dissabte 18 de setembre actuaran Trist Trash Trio, Mendra, Flamsteed i Homo també a la plaça 1 d’octubre del municipi a les 6 de la tarda. Finalment el cicle es clourà el dissabte 13 de novembre amb Sunday German Flowers i Mae Kurtz.

L’entrada per a aquest concert té un preu de 6 euros i es pot adquirir a través d’entradium.com. També existeix la possibilitat de comprar l’entrada pel concert que tancarà el cicle Musicall 2021, el proper 13 de novembre, i que també se celebrarà Centre Cultural Sant Jordi, a un preu de 10 euros.