El Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer torna el proper dissabte 29 de maig amb la seva cinquena edició, després que s’hagués de suspendre l’any passat a causa de la pandèmia. Ho fa amb un total de cinc premis en metàl·lic: Quatre de caràcter general (dotats amb 700€, 500€, 300€ i 100€, respectivament) i el premi especial ‘Vila vidriera’, també de 700€, en aquest cas per a la millor obra que, a criteri del jurat, reflecteixi el caràcter vidrier del municipi. El participant que opti per aquesta temàtica igualment podrà optar als premis generals.

La inscripció serà gratuïta, com anys anteriors, però es demana als participants que es preinscriguin a través del correu ajuntament@vimbodiipoblet.cat. Durant el dissabte al matí els pintors es distribuiran pel municipi per retratar-lo amb unes hores limitades. A més, els participants i els seus acompanyants podran visitar de franc el Museu i Forn de Vidre de Vimbodí i Poblet.

Pel que fa al jurat estarà integrat per Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona; Francesc Farré, responsable de l’antiga escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet; Joan Potau, nét del pintor Joan Potau i Martell, Rosa Palau, regidora d’Entitats i Ensenyament de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

El V Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, de l’antiga escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet, del Museu i Forn del Vidre de la localitat, i d’Aixut Interiorisme, empresa que ha dissenyat el logo del certamen.