El Festival Riubombori es tornarà a celebrar aquest juliol al Museu de la Vida Rural, després que l’any passat canvies la seva ubicació històrica als Jardins dels Francolins per adaptar-se a les mesures Covid. El festival continuarà les línies del 2020, però amb un augment d’actuacions i d’actes, sempre que la pandèmia ho permeti.

Des de Cultura Jordi Francolí ja treballen per adequar-lo a la situació actual. De moment, es confirma que el Riubombori se celebrarà el 3 de juliol i serà al Museu de la Vida Rural amb actuacions barrejades amb peces audiovisuals, gastronomia i la possibilitat de visitar el propi Museu.

ÀUDIO: El president de l’Associació Cultural Jordi Francolí, Jaume Ballesté, explica la idea del festival d’enguany

Tot i això, encara queden alguns interrogants a l’aire, a l’espera de la situació pandèmica, encara s’ha de decidir l’horari de les actuacions, el nombre de grups que formaran part del cartell i si es podrà oferir menja o no per acompanyar la festa.